Werkwijze en tarieven

Werkwijze

Ik ga samen met jou op pad om een liefdevol afscheid vorm te geven. Stap voor stap loop ik met je mee. Ik regel de praktische zaken en neem de tijd om te luisteren naar jouw verhalen en jouw herinneringen. Samen vinden we zo de weg naar een persoonlijk passend afscheid. Passend op alle fronten: woorden, klanken, beelden, muziek, symbolen, rituelen waarbij voor iedereen een plek is.

Van mij mag je een liefdevolle begeleiding verwachten. Bij deze begeleiding hoort afstemming met jou over alles wat er speelt en wat er gaat gebeuren. De ceremonie is speciaal voor dit afscheid. Iedereen zal wel iets herkennen. Ik steun vanuit mijn eigen authenticiteit en zoek naar een authentiek bijzonder afscheid. Ik gebruik altijd licht(jes) en probeer naast het verdriet ook lichtheid in de ceremonie te brengen.

Je krijgt de teksten van te voren te lezen, zodat de inhoud echt klopt. De ceremonie is op maat gemaakt en in balans. Na afloop ontvang je de teksten, zodat de hart-herinnering ook tastbaar en leesbaar is. En misschien helpt het je een beetje bij de verwerking van het afscheid.

Stil het riet
aan de vijver
Rimpeling van vrede
Verder
en
Verder
(Marcel Messing)
 
Kosten

Elke ceremonie is anders, elke begeleiding is anders. De ceremonie is op maat gemaakt en in balans. Omdat elke begeleiding weer anders is en daarmee ook de tijdsbesteding is het tarief ook maat. Graag geef ik wel een indicatie van de kosten. Bij de eerste bespreking maken we meteen afspraken over de uiteindelijke prijs.

Afscheidsceremonie:± € 600,00
Herdenking: ± € 600,00
Voorbereidingsgesprek voor een uitvaart

Vrijblijvend

UitvaartbegeleidingOp aanvraag