Reacties

"Elke combineert passie voor haar vak met betrokkenheid, compassie, zorg en persoonlijke aandacht. Je krijgt een persoonlijk afscheid, zoals jij het graag wilt. Ik ben zeer ontroerd en dankbaar dat ze me zo in liefde bijgestaan heeft bij en tijdens het afscheid van mijn dierbare man."

"Verwachtingsvol kwam ik naar de eerste lichtjesavond in de Lambertushoeve. De huiskamer was omgetoverd tot een sfeervolle ruimte. Veel kaarsjes en bloemen vormde het middelpunt van een kring. Na een hartelijke ontvangst zocht ik een heerlijk plekje op de bank en koesterde ik mij in de warmte van de kachel, de sfeer en de aanwezigheid van lieve mensen. Elke en haar familie weten mij telkens weer een gevoel van thuiskomen te geven. Mooie gedichten en verhalen kwamen voorbij, prachtig voorgedragen door Elke en Maridet. En heel mooi aaneen geregen door Elke. Ieder mocht een kaarsje opsteken en de ruimte werd zo steeds lichter dankzij het verdriet dat de ruimte kreeg. Ik was dankbaar in liefde mijn ouders te kunnen gedenken. Na afloop waren er wenshangertjes voor in de kerstboom en een heerlijke kop soep. Een hartverwarmende ervaring rijker ging ik naar huis."

"Vanuit haar hart, vloeiden haar woorden en raakten ons allen in ons hart. Dank Elke, het was een bijzondere viering."

"We hebben Elke als uiterst respectvol, liefdevol, zorgzaam naar mijn overleden man en ook naar ons toe ervaren. Met haar motivatie, inzicht en vaardigheden zijn we samen tot een afscheid gekomen waar we tevreden en met liefde naar terug kijken."